Info:

Nikdy se nic nezmění.

tohle je odpaďák
reklamace nepřijímám

Pokud máte přání/nápad na povídku, NÁVRHY jsou tu stále pro vás
(počítejte ale s tím, že píšu strašně p o m a l o u č k u ...)

neděle 15. června 2014

Pičipovídka (2/2)

Yay! Jakási slečna mi pár dnů zpátky napsala pod první část téhle kraviny komentář a tím mi připomněla, že bych třeba mohla hodit pokračování, ehehehe. (Kde sakra berou lidi odkaz na můj blog?) Teda, ne že bych si nemyslela, že už jste si to dávno všichni přečetli u Jolls, ale... nah. Prostě to tu chci mít kompletně zveřejněné, that's why :D
Čájo bájo.

Název: Pičipovídka
Autorky: Jolly & Hifi
Fandom: Naruto
Pár: NaruSasu
Upozornění: AU (uni), pičihumor, sexy a dojemné chvilky vždycky utneme něčím na zabití, pičiSasUke... etc :D
Omezení: 18+





Pustíme si film...?“ navrhne. Sasuke jen cosi zamručí, což druhý chlapec vezme jako souhlas, a zaboří tvář do jeho ramene. Pořád nemůže uvěřit, že... jej Naruto, doprdele Naruto Uzumaki, ten extrémně společenský pološílenec, který zná snad každou holku na uni a s polovinou z nich něco měl nebo má, protože ho všichni milují... že právě ten Naruto, nad kterým už půl roku tajně slintá, ten a nikdo jiný, jej po té, co ho přistihl, jak si nad ním honí, nejenže nezbil do jedné černé emo kuličky, ani neutekl, ale dokonce... se k němu tak nějak má. Tak nějak celkem hodně.

Sedí na posteli a Naruto se sklání nad noťákem položeným na stole. Otevře ho, s úsměvem se otočí na Sasukeho, který se na něj usměje zpátky, než mu úsměv na rtech zamrzne a on se tváří, jako by viděl ducha. (Už zas.) S neblahým tušením otočí hlavu zpět k obrazovce noťáku. Jeho neblahé tušení se s prvním pohledem potvrdí. Na obrazovce je ve velice, velice nemravné poloze štíhlý, bledý, tmavovlasý kluk s penisem zcela vzpřímeným. Okamžitě laptop znova zaklapne a zděšeně se podívá na Uchihu. Který na něj hledí.

A hledí.

A hledí.

Pak otevře pusu: „To vypadalo jako... já,“ poznamená. Napůl překvapeně, napůl potěšeně.
Naruto stojí na místě, opírá se o stůl, čelem otočený k posteli, s rukama založenýma na hrudi se neklidně ošívá a klopí pohled. Pak zvedne hlavu, setká se pohledem s tím Sasukeho a pomalu přikývne.

Uběhne několik dalších tichých chvil pro efekt. (V této pauze se yaoistky maskované za baobaby přesouvají z okna koupelny do ložnice.)

Tak jdeš teda ke mně, nebo mě tu necháš ležet na tvý posteli a dívat se, jak si koušeš spodní ret, zatímco já nemůžu?“ ozve se z černovláskových úst frustrovaně.

Oba dva sebou překvapeně cuknou. Naruto nad tím, co Sasuke říká, a ten zase nad tím, že to říká.

Uzumaki se odlepí od stolu a dvěma pomalými kroky se přesune k posteli, pohled zabodnutý do černých očí, které mu upřený pohled oplácí téměř bez mrknutí. Jedním kolenem se opře o postel a pomalu se začne sklánět nad Sasukeho. Jednou dlaní se zapře o matraci, hned vedle černovlasé hlavy. Majitel oné hlavy mu obtočí hubené ruce okolo krku a přitáhne si ho na sebe. Pořád si koukají do očí, jako by si je chtěli vykoukat, sem tam jeden z nich sklouzne pohledem na rty toho druhého. Trvá to předlouhé vteřiny, než se Naruto odhodlá sklonit o těch pět centimetrů níž a spojit jejich rty v jedny. Nejprve jenom tak opatrně, jemně, protože ačkoliv se oba víceméně přiznali, že je přitahuje ten druhý, či spíše byli přistiženi při důkazech, stále si nejsou jistí, co si můžou dovolit. Je to překrásný první polibek, přesně takový, jaký být má; nenásilný, citlivý a pomalý. Rty se o sebe otírají, jako by se nejprve musely ujistit o své přítomnosti a teprve pak se směly políbit, jazyky i zoubky zůstávají poslušně schovány a nezapojeny, vše se týká pouze měkkých polštářků, jež po sobě kloužou s pouhým náznakem vášně, zato však přetékají citem. Nepřiznali se docela, neřekli přesně, co k tomu druhému cítí a co chtějí, nepotřebují to – to, co teď dělají, a způsob, jakým se k sobě tisknou, jak naléhavě, jak samozřejmě, jak potřebně, jak zoufale, jak prosivě, nahradí všechna slova.

Yaoistky si navzájem přidržují kapesníky u nosů, aby zastavily valící se pramínky krve. Naruto prohrábne havraní vlasy, na chviličku se od Uchihy odtáhne, jen aby se mu podíval do očí a rozněžněle se na něj usmál. Dr. Zloun si preventivně píchá inzulín a Zoubková víla vzdychá, že to je trochu moc sladké a trochu moc nuda.

Sasuke si chce Naruta přitáhnout zpátky k sobě, ale ten jej zastaví a zašeptá: „Počkej...“, načež se na něj starší chlapec tázavě a poněkud překvapeně zadívá. „Já...“ načne Uzumaki s přivřenýma očima, pak se zastaví, nadechne, oči otevře a začne znovu. „Chtěl jsem se... zeptat, co si můžu dovolit, kam mě... necháš zajít. Nechci dělat nic, co bys nechtěl ty sám,“ vysvětlí trochu neohrabaně se skousnutým rtem.

Černovlásek se na něj chvilku vykuleně dívá, pak mu rty zvlní pobavený úšklebek. Zajede druhému chlapci prsty do vlasů a hraje si s nimi, zatímco odpovídá: „Nemyslím, že bys měl v plánu něco, co bych nechtěl...“

Ale-“

Pokud mě nehodláš zabít těsně před tím, než se udělám,“ přeruší jej, červenajíc se, „dělej si co chceš.“

Naruto zalapá po dechu, rozhodně si nemyslel, že Sasuke počítá s tím, že by se mohli dostat až k... oh bože. Ochotně se nechá stáhnout k dalšímu polibku, naléhavějšímu, chtivějšímu a hlubšímu, a začne druhého chlapce hladit po celém těle.

Jazyky se proplétají, citlivá pokožka se hladí, tygrované boxerečky už zase letí k zemi a erekce se třou. Chlapci vzdychají, přesně jak se čekalo. Yaoistky pomalu omdlévají. Ty starší z nich si mezitím odešly scrollnout Tumblr, vrátí se, až se začne něco pořádného dít. Dr. Zloun spadl do hajzlu. Po hlavě. Pro efekt.

Sasuke instinktivně rozevírá stehna a rozkošně se u toho červená. Naruto zasykne a málem se udělá jen z toho pohledu. Pohyb boků ustane. Uchiha na protest zakňučí. Yaoistky na protest pobouřeně zavrčí. Dr. Zloun na protest spadne do hajzlu znova.

Klid...“ tiší situaci blonďák a veverky tak schovají vidličky. Naruto doteď balancoval jen na konci posteli, Sasuke měl nohy přehozené přes její okraj, takže když černovlasému mladíkovi dojde, o co jeho společníkovi jde, přesunou se oba více do středu postele. Naruto se nad něj chce opět sklonit, když tu jej Sasuke povalí na záda a posadí se na něj s vítězoslavným úsměvem. No co, když se to tak vezme, byl to on, kdo sbalil Naruta, no ne? Kdyby si nad ním nehonil v koupelně a nenechal se jak ten největší debil chytit, nic jako tohle by se nedělo a Dr. Zloun by sežral Zoubkové víle všechny borůvkové koláče! Takže Sasan vlastně zachránil celý Moudrý klobouk před opravdu nehezkou příhodou obsahující zubní kefku a Snapeovu botu. Má právo na to být chvíli nahoře. Yeah.

Naruto ho vezme za boky, pěkně je pohladí, promne v dlaních a pak zvolna přejede na zadeček, který pohladí taktéž, potom stiskne a Sasuke se kousne do rtu a vrhne po něm takový pohled, že Narutův penis ještě více ztvrdne, je-li to možné. Mazlí se s hebkou kůží černovláskova pozadí dlaněmi, nemůže se toho zadečku nabažit. Několikrát zabrousí až k hrázi, vždycky s pohledem upřeným do Sasukeho tváře, co on na to. Yaoistky pomalu omdlívají (zase) a uvolňují nově příchozím (těm, co už doscrollovaly Tumblr) místa v okně.

Sasuke si skousne spodní ret, tváře u toho má zčervenalé, zrychleně dýchá a trochu se před Narutem stydí, takže klopí oči, a tak se mu daří vypadat roztomile a sexy zároveň, až se blonďákovi zdá, že z toho bude muset brzo omdlít. Nebo se zbláznit, pokud nebude mít do pár sekund svůj penis v Sasukeho zadku. Nebo Sasukeho penis ve svým zadku, vlastně už mu na tom ani moc nesejde. Naštěstí se zdá, že skutečně nebude muset čekat moc dlouho – Sasuke se našteluje tak, aby svou dírkou dráždil Narutovu erekci, skloní se k němu a dravě ho políbí. Je to chtivý polibek, vášnivý a mokrý a nedočkavý, ačkoliv to ani jeden z nich nechce uspěchat, jednoduše už nemůžou moc čekat. Rejdí rukama po těle toho druhého, hladí bříška, škrábají záda, mnou bradavky a svírají boky, jak jen dokážou, a pak nikdo neví, co se děje, ale Sasuke je najednou zase na zádech a s jedním Naruotvým prstem potřeným lubrikantem v sobě. Oba dva si zblízka vzdychají do tváří, rty opuchlé a žádostivé, ale na další líbání už nemá dech ani jeden z nich. Naruto s přípravou příliš neotálí, raději však vylije na své prsty snad půl lahvičky lubrikantu. Druhý prst přidá poměrně brzy, ale Sasuke se dokonce ani nezatváří bolestně, natož aby protestoval. Yeah, to je správný uke. Blonďák roztahuje prsty od sebe, opatrně, ale důrazně, a když přidá třetí prst a zrovna se chystá začít s nimi pohybovat, prohne se Sasuke v zádech a hlasitě zasténá.

Bože, dělej už, potřebuju tě, máš to, hnnn, sakra, prosím, prosím, prosím...“

Naruto nepotřebuje pobízet dvakrát, v rychlosti naroluje kondom, vylije na něj snad zbývající polovinu lubrikantu a opatrně, ačkoliv ne úplně pomalu a šetrně, do něj začne pronikat. Sasuke už se netváří tak moc nadšeně a zatíná pěstičky v pěst, když ale blonďáček opět spojí jejich rty v polibku, uklidní se a poslušně drží.

Když se od něj Uzumaki zase odtáhne, po Sasukeho ruměncem pokrytých tvářích se kutálí pár slz. Naruto je okamžitě slíbá a pak se asi dvě minuty ujišťuje, jestli se může začít hýbat a Dr. Zloun hraje se Zoubkovou vílou kvarteto se žolíkovejma kartama, protože pro ně jsou dvě minuty moc. A pak se Naruto v Uchihově těle konečně pohne. Opatrně se z něj vytáhne a pak znova zasune dovnitř. Roztřeseně vydechne a pohyb zopakuje, dává si záležet na tom, aby všechno bylo opatrné a plynulé a líné a Sasukemu to přijde až příliš pomalé. Tak přirazí proti němu.

A potom už to jde ráz na ráz, pohyby se zrychlí, vzdychy a steny zesílí, jejich těla se za chvíli třpytí potem a na Narutových zádech budou do rána jizvičky od Sasukeho nehtů. A kdo ví. Možná tam přibudou další ještě dřív, než se tyhle stihnout zahojit. Aspoň v to všichni tak nějak doufají. (Naruto, Sasuke, yaoistky, Zoubková víla, Dr. Zloun, veverky, Jolly, baobab, Hifi, ten banán na stole, Hifiny spálený sušenky... docela pádný argument, ne?)
Pohyby pánví zrychlují a zrychlují, jsou stále dravější a stávají se téměř snad až živočišnými, pudovými. Sasuke mumlá něco o mozku vyšukaném z hlavy a prokládá svou řeč tisíci „prosím“ „ještě“ „hlouběji“ „dělej“ a nakonec zůstane u prostého, jednoduchého a výstižného „víc.“ A Naruto se mu ani neopováží nevyhovět.

Ani sex však nemůže trvat věčně (ke zklamání všech yaoistek, nejen těch v okně) a když už mladý Uchiha nemůže vydržet víc a začne si sám honit, stačí mu jen pár rychlých pohybů, než postříká bílou tekutinou je oba od bříška až na hruď. Dvě kapky dokonce přistanou Sasukemu na obličeji, kterýžto je naprosto automaticky slízne. Tenhle pohled, spolu s zatnutím svalů kolem Narutova penisu, způsobí, že blonďák s posledním velice prudkým přírazem vyvrcholí do poddajného těla pod sebou. Chvíli tak zůstane, na rukou se však neudrží příliš dlouho, a tak se rychle vytáhne a svalí vedle Uchihy. Přitáhne si ho do náruče a pár chvil takhle oba jenom leží a vydýchávají to, co se právě stalo.


No,“ začne Uzumaki, když si všimne, že jeho spolubydlící - a nyní také milenec - hledá nějaké ubrousky, kterými by je mohl očistit. „Co kdybychom se vrátili do koupelny...“

Žádné komentáře:

Okomentovat