Info:

Nikdy se nic nezmění.

tohle je odpaďák
reklamace nepřijímám

Pokud máte přání/nápad na povídku, NÁVRHY jsou tu stále pro vás
(počítejte ale s tím, že píšu strašně p o m a l o u č k u ...)

neděle 11. května 2014

Miluju tvý všechno

Hey, Hif se zase zjevila z hlubin internetu a přinesla... no, porno, co jiného.
Je to asjednsfrjgnjbh femslash a je to jen a jen Jollyina zásuha! Dostala nápad a začala i skončila ona, nyahaha, a podařilo se nám to napsat za jediný večer (!!!)
Takže doufám, že se bude líbit ^^ Omezení 18+



Jsou čtyři ráno a v pokoji je šero. Zpoza žaluzií sem svítí pouliční lampa z ulice a na jejích nahých zádech tvoří proužky oranžového světla. Leží na bříšku a hlavu má podloženou zkříženýma rukama. Ospale na mě mžourá a je rozkošná. Z mého rozsvíceného mobilu položeného někde na posteli vyhrává 4AM Forever od Lostů, příhodné. Tiše zpívám a ona sleduje mý rty. A já sleduju její tvář, její dokonalé oči, její roztomilý nosík, užší rty, hranu čelisti, bledý krček posetý zarudlými značkami. Putuju očima dál, přes její nahý záda, od šíje až po bedra a ještě níž, na zadeček schovaný pod krajkovanými kalhotkami.

„Miluju tvůj zadek,“ šeptnu po dozpívání refrénu. „Ach můj bože, jak já miluju tvůj zadek,“ zopakuju a natáhnu ruku, musím se ho dotknout, pohladit, lehce stisknout. Asi ji to trochu probudí, protože spokojeně zamručí.

„A tvoje nohy...“ pokračuju, když sjedu pohledem i na ně. „Bože, vidělas někdy svoje nohy? Měla bych jim postavit sochu. Sochu ve tvaru tvých nohou. Yea. Sakra, baby, nikdy jsem neviděla tak dlouhý nohy...“ mumlám, zatímco po nich přejíždím špičkami prstů, asi ji to trochu lehtá, protože se sladce zachichotá. Přisunu se trochu blíž k ní a hltám ji očima, je nádherná, tak neskutečně nádherná. A moje. Jenom moje. (Dobře, obě rády sdílíme a vůbec, ale o tom jindy.)

„Otoč se na záda,“ řeknu tiše a nezní to jako příkaz, přesto mě okamžitě poslechne a lehne si, jak chci. Pohladím ji od kolene přes vnitřní stranu stehna - klínu se vyhnu - až na podbřišek, ke kterému se sehnu a políbím. A se rty pořád přitisknutými k její pokožce mluvím dál: „A miluju tvoje bříško, mmm, líbala a hladila bych ho úplně pořád, protože je dokonalé, stejně jako ty.“ Otřu se o něj tváří, chvíli si na ní nechám hlavu jen tak položenou a ona se mi prohrabává vlasy, protože ví, jak to miluju.

Ale ji miluju víc.

Vtisknu jí ještě jeden malý polibek kousek pod pupík, další nad něj, a ještě výš a výš a výš, až se zastavím mezi jejíma prsama. Vzdychnu a pohladím je, něžně, ne žádostivě. Padnou mi do dlaní úplně přesně. „Miluju tvoje prsa,“ pokračuju a ona se opět tiše zasměje,“ „Vážně, miluju, víš? Jsou hrozně hebký a úžasný a vůbec nejlepší. Skvěle se mezi nima leží, víš?“ Samozřejmě, že ví. Spávám jí na hrudníku skoro pořád. Znovu si položím hlavu a poslouchám ten uklidňující tlukot, který se ozývá zevnitř vší té krásy. „Miluju tvoje srdce. Miluju, jak bije, a miluju, že v něm máš kousek i pro mě...“

Probírá se mi vlasy a mlčí, snad čeká, až budu pokračovat? Hlavu po chvíli zase zvednu a rovnou se natáhnu políbit její krček. „Miluju tvůj krk, miluju tě tam líbat a kousat, protože vím, že ho máš citlivý a že se ti zatraceně líbí, když to dělám.“ Vsaju její hebkou kůži mezi rty a několikrát ji lehce kousnu. „Přesně takhle, že? Já vím, moje. Such a tease, aren't I...“ Tiše zasténá. Sjede mi po zádech mráz a protože to nemůžu vydržet, jen zamumlám „Miluju tvoj rty,“ než ji políbím. Líbáme se hrozně dlouho, procíteně, ale ne příliš vášnivě, spíš se ujišťujeme, že tu jsme, že to chceme a že se milujeme. S velkým sebezapřením se od ní odpojím. Chci jí toho ještě tolik říct. „Ah, moje, tolik, tolik miluju tvý rty... všechny věci, co se mnou dělají,“ přesunu se k jejímu uchu a napůl mluvím, napůl vzdychám do něj. „Všechno to, co umějí... všechno, co říkají...“ skousnu jí citlivou kůži pod ouškem a ona se celá zatřese a lehce prohne v zádech.

"Miluju tvou bradu," vtisknu jí na ni polibek, "a tvůj nos. Miluju tvý vlasy, jsou krásně jemný a když se jimi probírám, je to dokonalý pocit.." Zastrčím jí pár zbloudilých pramenů za ucho. Opírám se o levý loket a pravou dlaní ji hladím po tváři a nemůžu odtrhnout zrak od jejích očí. "Miluju tvý oči, jsou tak nádherný a nepopsatelný, mám pocit, že mi vidí až do nitra duše... Ach bože, jsou tak krásný, nikdy ti nebudu umět říct jak moc."

Natáhne se ke mně a vtiskne mi další z mnoha dnešních polibků. Usměju se a chvíli mlčím. Hladím ji po tváři, pak na krku, na rameni, až sjedu na klíční kost. Sehnu se a začnu ji jemně kousat, oždibovat, sát a líbat, cokoliv se mi zamane, protože jsou tak nádherné a tak se mi vybízí. „Miluju tvoje collarbones,“ spíš zavrčím než řeknu,“ protože mám na ně jednoduše crush, dobře? Jsou úžasný a miluju, když máš tričko tak, aby byly vidět celý, miluju, jak vystupujou, když zrychleně dýcháš, miluju jak vzdycháš, když tohle dělám,“ znova ji kousnu. Nejraději bych se tady zastavila, ale je toho ještě tolik, tolik, tolik...

Zaplete mi ruku do vlasů a přitáhne si mě k dalšímu polibku, kousnu ji do rtu, pak ho na chvíli cumlám, pak znova zkousnu a nakonec ho pustím. Usmějeme se obě.

Kleknu si jí mezi nohy a hladím ji po bocích, užívám si pohled na její odhalený trup a můj mobil hraje 4AM Forever pořád dokola. Je to příjemná kulisa, dost tichá, aby v ní vynikl můj šepot: "Miluju tvý boky, kurva, tvoje boky, ještě tam máš jizvy od mých nehtů? Promiň, zlato, ale byla jsi tehdy tak úžasná a tvoje boky mi přesně zapadají do dlaní a vůbec..." Držím je v rukou a hladím a masíruju a oh můj bože. Cítím, jak je netrpělivá jak se chvěje a třese, a já sama už nemůžu čekat.

„Miluju tvůj klín,“ znovu spíš vrčím. „Miluju, jak mě vždycky přijme, jak mě pojme tak samozřejmě, jako by tu byl jenom pro mě,“ olíznu ji a ona zasténá, chvíli si s ní hraju, ale proniknu do ní až později, prstem, jemně a opatrně. „Miluju, když se takhle kroutíš, když se zmítáš, když se cítíš dobře a přitom se chceš rozeskočit... oh, baby, cítíš se dobře? Cítíš se dobře díky mně?“ Něco mi nesrozumitelně odpovídá, mumlá, prosí a sténá a bože, jak já miluju, když je hlasitá. Proniknu do ní druhým prstem a znovu zapojím jazyk, užívám si její chuť a vzdechy a steny a vůbec.


Zatíná mi nehty do ramen a já vím, že mi tam zůstanou jizvy, sténá a vzdychá, dýchá rychle a přerývavě, něco na mě syčí a zalyká se u toho a nakonec i několikrát vykřikne, obepíná se těsně okolo mých prstů a je tak horká a vlhká a dokonalá a propíná se v zádech a zaklání hlavu a je nádherná.

Pohladí mě po vlasech a odtáhne mou hlavu z jejího klína, prsty vytahuju pomalu, nechci jí ublížit. Sedím jí mezi doširoka roztaženými stehny a jen se kochám pohledem.

"Miluju tvý všechno."

2 komentáře:

  1. Awhhwhwhwhwhwhwhwhwhhw. I'm dead.

    OdpovědětVymazat
  2. Uh, oh, uf.
    Užasný!! Opravdu to nemá chybu.

    První komentář je objektivní! :D

    OdpovědětVymazat