Info:

Nikdy se nic nezmění.

tohle je odpaďák
reklamace nepřijímám

Pokud máte přání/nápad na povídku, NÁVRHY jsou tu stále pro vás
(počítejte ale s tím, že píšu strašně p o m a l o u č k u ...)

sobota 30. listopadu 2013

Chutně 3/3

Je rok 2013 a já mám přesně 2013 shlédnutí na tomto blogu, no není to krásné?
Není, no, já vím, že jste naštvaní a jediné, co si chcete přečíst, je porno. A víte co? Já ho tu pro vás mám!0 Fakticky! Poslední část povídky Chutně! Yeah! A mám pro vás femslash, co jsme napsaly s Jolly! A volné pokračování, které jsem dopsala asi před hodinou! A navíc jsem napsala nějakých 550 slov (asi tři čtvrtě stránky) Nekonečna! (A všichni milujeme psaní výkřičníků za každou větou aneb pojďme vypadat jako retardi!) Není svět hned o mnoho krásnější, když se daří povídky? Sice sotva vidím na klávesnici (je pátek, resp. sobota po půl druhé ráno a já mám po tanečních. dead dead dead), ale na tom nezáleží. Překlepy se opraví, nesmysly vymažou.
Okay, okay, gayporn, I know. Here you are:

Název: Chutně
Pairing: Martin Pyco Raush/Jakub Prachař
Přístupnost: 18+
Věnování: Err ^^


„Nie,“ zašklebí se, jednou rukou mi vjede do vlasů a druhou do rozkroku, zalapám po dechu on toho využije a vjede mi do pusy jazykem a ughrngh! Kdo to má stíhat všechno pobírat! Promne mě a já se vypnu proti jeho ruce, obtočím ruce kolem jeho těla a chci si ho přitáhnout blíž, ale taky nemůžu, protože by se jinak musel stáhnout z mého penisu a bože, tohle je taková schíza, nevím, co mám dělat dřív, takže ho prostě jenom objímám a hladím a škrábu, staršně dlouho, celou věčnost, a přece příliš krátce.
Ukončí polibek, nechá mě se nadechnout, přestane mě honit, i když ruku nechá na místě, a zamumlá „Milujem, ked si takový...“
Odpovím mezi jednotlivými nádechy. „Jako jaký?“
Skloní se, vlastně si na mě lehne, naše klíny se na sebe natisknou, až zalapám po dechu, chytne mě za boky a zaboří tvář do mých vlasů. „Udýchaný, trasúci sa, horúcí, vzrušený a...“ hlas mu klesne snad o oktávu „...môj.“
Zasténám.
Kurevsky nahlas.
Zasměje se, zavrní, zvedne se ze mě, opře mě o opěradlo a přitiskne mi kolena pomalu až k ramenům. Nasáčkuje se ke mně a zatímco mi zulíbává celou tvář, pohladí mě po bocích, zadku, až sklouzne k vstupu do mého těla. Přimhouřím oči a pobídnu ho pohledem, klekne si mezi moje nohy. Zasype mi tvář jemnými polibky, zatímco jedním prstem obkrouží vstup do mého těla, jemně zatlačí a dostane dovnitř jeden článek, druhý, třetí. Jemně krouží, na jednu stranu, na druhou, hodně opatrně přidá druhý prst a oba roztahuje jemně od sebe, postupuje dál a dál, počká si dost dlouho, než přidá ještě jeden. Protočím oči a trochu se zhoupnu boky proti němu, sakra, kolikrát mě pomalu ani nepřipraví a teď takové cavyky?
„Dělej,“ protáhnu a on se zašklebí.
Vytáhne ze mě všechny prsty, vezme do ruky kondom a okurku, na kterou ho nasadí – ale jak! Oh. My. Fucking. Ian. Nemyslím, že existuje byť jedna jediná věc, kterou by byl vůbec schopen udělat tak, aby u toho nebyl neskutečně sexy. Roluje pomalu, vršek si tiskne k obličeji a vůbec, ať si pospíší, sakra, tohle čekání mě roztrhá vedví.
Zato kdyby mě roztrhnul vedví on, tak si nestěžuju.
Vrhnu po něm nespokojený pohled, poslušně sroluje kondom až dolů, rozdělá lahvičku s lubrikantem a salátovku s ním polije. Přitiskne mi ji k dírce, trochu zatlačí, nechá dovnitř proniknout jenom špičku, frustrovaně vydechnu. Nejdřív si myslím, že se zrovna dneska prostě jenom nějak bojí, že mi ublíží, ale... podívám se na něj. Ne. Má na tváři výraz naprosté fancinace, prostě si se mnou hraje a zatraceně si to užívá. Možná mně chce naopak trápit tak dlouho, až budu prosit a škemrat a doprošovat se. Našpulím hry, to od něj teda není moc hezké.
„Prosím...“ zkusím to bolestně.
Poslechne a posune okurku dál, ačkoliv jsem si myslel, že tohle bude divný a hnusný, není. Je to, oh, zatraceně dobré. Povytáhne ji a znovu zasune, napnu se a musím se zhluboka nadechnout, a když ten pohyb zopakuje ještě několikrát za sebou a mnohem rychleji a tvrději, prohnu se v zádech a zalapám po dechu.
„Páčí sa ti to, však? Hovoril som to... ah Jakub...“ šeptá mi do ucha, sklání se nade mnou a mně se dělají mžitky před očima. Snažím se udržet oči otevřené, ale je to strašně těžné, nutí mě je to aspoň přivřít, můj bože. Jednou rukou zabloudím dolů, k jeho klínu, a stisknu v ruce jeho penis. Padne mi do dlaně úplně přesně. Zavzdychá a já spolu s ním taky.
Přejedu nahoru a dolů, jednou, podruhé, potřetí, pak zesílím stisk a zrychlím tempo. Kouše si spodní ret a mě to vzrušuje ještě víc, pokud je to vůbec možný, nestačím s dechem a je mi to plně jedno, celá jeho zkurvená dokonalost leží na mě a nechává se honit do rytmu přírazů, který udává on, třeseme se oba dva, vzdycháme a sténáme si do tváří a když už jsem si docela jistej, že jsem blízko, že ještě chvíli, ještě párkrát do mě tu věc takhle správně vrazí a já s ním na hrudi dorazim do našeho osobního nebe -
Zastaví.
Než ale stihnu protestovat, vytáhne ze mě okurku úplně, odstrčí moji ruku ze své erekce a místo toho přirazí do mě. Najednou. Celý. Až po kořen. Zasténám tak, že mě museli slyšet až na druhé straně Slovenska, a on mě umlčí jazykem, co mi nacpe snaž až do krku. Kurva. Hladím ho, kam dosáhnu, škrábu, když narazí na prostatu a vyšle mi do těla vlny nesnesitelné rozkoše, snažím se ho obsáhnout celého, úplně celého, náruživě mu polibky vracím, přirážím boky proti němu, pobízím ho, jak jen dokážu, vybízím k rychlejšímu tempu a myslím, že se každou chváli rozpadnu na miliardu neuvěřtelně šťastných částích, obletím svět, vrátím se zpátky k němu a nechám se šukat tak dlouho, dokud se místo mě nerozpadne svět.
A zvlášť, když ještě prsty začne přebíhat po mé pulzující erekci, jen lehce, dráždí mě, provokuje, trápí, protože ví, že o to je tohle všechno jenom intenzivnější, nevím, na co se mám soustředit víc, na jeho rty, které mi přejíždějí po krku, líbají a sají a koušou a nutí mě vzdychat, na svůj vlastní penis, přičemž mě jeho ruka na něm nutí sténat, nebo na prostatu, o kterou se otírá při každém přírazu, a která mě nutí křičet z plných plic, až nestačím s dechem, protože vysílá do mého těla přímo gejzíry rozkoše a vášně a slasti v čisté, surové podobě.
„Pozri... sa na mňa...“ zavrčí temně a ten hlas mi rozvibruje úplně všechno, s pohledem do jeho očí se ztrácím a odevzdávám mu svoje tělo, do kterého naposledy přiráží a vrcholí on sám.
DoprdelekurvakurvaKURVAPIČEdoprDELE!!!
Snažím se dýchat.
Moc moc se snažím dýchat.
Jenom to.
Nádech.
Výdech.
Nádech.
Piče piče piče.
„Miluju tě,“ zamumlám. „Jsi bůh sexu. Tímto oficiálně jmenovaný.“
„Fajn. Hodlám byť milostivý boh.“
„Co uděláš?“

„No, tak napadlo mňa,“ zadívá se na okurku, navlečenou v kondomu, odloženou na konferenčním stolku, na tvář pro něj tak typický úšklebek. „...Nedal by si si šalát?“

4 komentáře:

  1. ALE FUJ KURVA VOLE PIČO PYCO
    *umírá*
    *z nosu jí tryskaj Niagárský vodopády*
    *yeah..*

    OdpovědětVymazat
  2. OMFJ. Právě jsem přišla do obejváku a první věta mý matky: "Mám okurku. Nechceš okurku?"

    OdpovědětVymazat