Info:

Nikdy se nic nezmění.

tohle je odpaďák
reklamace nepřijímám

Pokud máte přání/nápad na povídku, NÁVRHY jsou tu stále pro vás
(počítejte ale s tím, že píšu strašně p o m a l o u č k u ...)

pondělí 2. prosince 2013

Touha

Zdravím, SasUkeové vykukující z hrušky (...) (kdo nečetl Osud?! od Kayleigh, nepochopí)
Joll si tuhle už nějakou dobu zpátky, stěžovala, že je málo kvalitního femslashe. (Má pravdu, mimochodem.) Řekla jsem, ať začne, že se k ní přidám a napíšem něco spolu, něco takového. A už to jelo. Měly jsme femslash povídku, zatraceně sexy, a lidi volali po pokračování(ch).
Jenže to by nebyla Hif, aby u ní něco o více dílech bylo normální, správně? Ano, Hif přišla a z obyčejného porna udělala psychologický cyklus.
I'm not even sorry.
Joll, miluju tě.

Název části: Touha
Z cyklu: Touhy
Autorky: Hif & Jolly the Sad
Žánr: femslash pwp
Warning: 18+



Profesor si u katedry vesele plácá, sice má dnes svou dobrou náladu, takže mluví smysluplně a k tématu a nesnaží se mě nachytat při otázce, kterou neznám, nebo alespoň vykolejit, jako to dělá obvykle, ale já mu i tak – nebo možná právě proto - nevěnuju ani špetku své pozornosti. Koukám na ni. Na její nádherný profil. Kouše si ret a píše si poznámky, pěkně poctivě, kraspisné hůlkové písmo psané drahým kuličkovým perem, co dostala k Vánocům od Kuby. Měla bych mu poděkovat, že ji zahrnuje luxusem, kterému ani za mák nerozumím. Navlíknu na sebe minisukni, kterou mi vnutí v obchodě s tím, že v ní vypadám sexy, ale poznat to sama, na to mě neužije. A ona sexy je, zatraceně moc, právě teď, v skinny jeansech a sáčku, elegantní a hot. Každou chvíli jí do tváře spadne pramínek vlasů, který pak s tichým povzdechem zastrkuje za ucho, ale od poznámek pohled nezvedne. Já mám na papíře jen jediné slovo. Touhy.
Nadpis i téma hodiny jsou trochu výsměšné, odraz našich psychických tužeb na ty fyzické a taky podněty. Nic, co bych neuměla, vlastně vím až příliš dobře, jaké to je, když máte před sebou něco, co prostě chcete. Olíznu si rty. Jako právě teď.
Všimne si mě a mého lačného pohledu, potěšeně se usměje (a taky rozkošně začervená, až syknu), odloží pero a narovná se v zádech. Přejede si hlavou po vlásích, které urovná, přes rty, dekolt, hrudník, bříško, a složí ruku v klín.
Polknu.
Vzhlédnu zpět k její tváři, dívám se jí do očí, němě se jí ptám, zda smím. Usměje se a vyzývavě nadzvedne jedno obočí, pak se zase zadívá dolů ke katedře a předstírá náhlý zájem o profesorova slova. Moje dlaň překryje tu její. Velice elegantně rozevře kolena od sebe a našpulí rtíky. Víc mě jako provokovat nemůže? Jak něco, co vypadá tak andělsky, může být ve skutečnosti tak strašná děvka? S pohledem upřeným na profesora bere mou dlaň do své a posunuje si ji po vnitřní straně stehna až přesně - And I lost it here. Natisknu se na ni, podívám se ji do očí a za bradu ji otočím k sobě, donutím ji podívat se na mě, pozorovat, jak ji objímám kolem pasu a sjíždím do klína, jak druhou rukou rozepnu jeden knoflíček jejího sáčka, až vykoukne okraj růžové krajkové poprsenky, a u pasu zajedu pod něj. Hladím její pálící kůži a spolužáky kontroluji jen občas, zběžně, jsou mi ukradení, je tak horká a sálající a sexy, sakra, posune si brýle na nose a s úsměvem se otočí zase zpátky ke svým zápiskům, dělá si prdel?!
„No no no, darling,“ syknu jí do ucha, přejedu po něm jazykem a kousnu ji do krku. Zahledím se ke katedře a můj pohled se střetne s profesorovým, ušklíbne se a olízne si rty, zřejmě mimoděčně, a mě to vzruší ještě víc, protože vím, že mu imponuju, a že jeho přáním je zkrotit mě tak, až budu škemrat o jeho penis ve svý vagíně, haha. Just no.
„Copak je?“ zeptá se mile a laskavě, jako by za to sama nemohla.
„I'm just horny, i know all about this theme and I HAVE A FUCKING BONER,“ odříkám jí do ouška nebezpečným hlasem a poslední slova odsekávám s patřičným důrazem. Ještě uvídí, hah.
"No to je sice pěkný," podívá se mi do očí asi tak na půl vteřiny, "ale já tak znalá tohohle tématu nejsem a chci se dozvědět víc." Jo ták.
"Obávám se, že si budeš muset pujčit zápisky od někoho jinýho, protože," zkousnu její lalůček, hned vedle druhé náušnice, a nespouštím oči z profesora, který velice nenápadně nespouští oči ze mě, "nevím jak moc budeš schopná si psát vlastní." A dvěma prsty jí přes jeany přejedu přes rozkrok.
Zhluboka se nadechne a zatěká pohledem po třídě. Tohle už slečnu nenechává tolik chladnou, hm? Ti ukážu, potvoro malá. Pohyb zopakuju a rty přitisknu k tomu správnému bodu na jejím krku, těsně pod ouško. Úplně cítím, jak moc se snaží nezakňučet. A zatím se jí to vede. Ale ne na dlouho. Jednou dlaní hladím bříško a druhou vjedu pod jeansy, zatímco jí oždibuju krk a vytvářím řadu cucfleků, pečuju o hebkou kůži jazykem a ona se pode mnou vrtí a třeští oči. Taky na profesora. Málem se udělám, když si to uvědomím.
Jak moc riskantní by teď bylo, kdybych zajela pod stůl a vylízala ji? Představa, že ji při orgasmu uvidí sám profesor mě vzrušuje snad víc než ona samotná. Hladím ji přes kalhotky a ona vzdychá, kouše se do rtů, aby to ztlumila, až jí z jemné kůžičky na nich zbývají jen odlupující se proužky.
Budu ji muset zvednout a dopravit na záchody. Tohle nemáme šanci vydržet do konce přednášky. Zbývá nám celých dvacet minut.
Ale zas ta předtava, že nás profesor velmi dobře pozoruje... a kdyby si Patrick dvě řady pod námi honil, vůbec bych se nedivila. Nebo kdyby mu hodil Kuba. Oh. To by bylo zatraceně sexy, protože on je taky taková malá děvka, jako ta moje tady. Haha, profesor musí být vážně na sračky. Ale co čekal, při takovém tématu?
„T-takže... je prokázáno, že pokud vidíme něco, co nemůžeme mít, naše touha po tom vzroste. Tento... jev... objevil... nebo spíše dokázal... velmi zajímavým způsobem, který nabízím ke zpracování jako seminární práci...“ jeho tenor mi rozvibrovává podřišek. Vlastně se divím, že nás nechá.
„This is psychology class,“ odpoví mi taktéž anglicky, ta věta zní líp. Sroluju jí jeansy do půlky stehen a začnu ji třít přes kalhotky. Začne si to taky užívat a kroutí se v bocích ve smyslném tanci.
A vy, slečno Kopalová? Řeknete nám k tomu něco? Nechcete si tu seminárku vzít?“ Aha, je to tady. Vyvolá mi mé zlatíčko, které znervózní a tím mě vzruší ještě víc. Nevím, jak dlouho vydržím. Ale líbat na krk ani drážnit ji nepřestanu – a ona nepřestane vzdychat. Do ucha jí šeptám správné odpovědi a koušu ji za ty špatné a všichni ignorují, že tu při zkoušení provozujeme v podstatě sex. A oh, yeah, Patrickovi definitivně honí Kuba.
Profesorovi stojí. Těká pohledem mezi naší dvojicí a dvojicí dvě řady pod námi a oknem, červená a zakoktává se. Vlastně je to docela vtipné, ale taky zatraceně rajcovní. Strašně mě vzrušuje uvědomění si faktu, že mě může pozorovat v podstatě celá třída, když jí to dělám. S myšlenkou vlézt pod stůl a dodělat ji jazykem koketuji čím dál víc. Těch zasraných patnáct minut to nevydržím ani já, ani ona a ani profesor. Patrick to nevydržel právě teď. "Máte někdo kapesník?" nese se šeptem celou učebnou.
Oh bože, ano, vlezu pod stůl. Tohle bude legendární. Jen je mi líto, že neuvidím profesorův výraz, ale vsadím se, že mi ho potom minimálně dvacet lidí přijde podrobně popsat. A taky říct, že by to teda se mnou zkusily, hlavně slečny, haha. Tomuhle se říká motivace!
Stáhnu z ní ruce, nesouhlasně zakňučí a já se zasměju. Však neboj, maličká. Popotáhnu jí jeansy malinko níž a stáhnu jí i kalhotky. Několikrát zamrká a vytřeštěně otočí hlavu ke straně, kde jsem ještě před minutou jisto jistě seděla, zamračí se, rozkošně nakrčí nos a pak pohledem sjede pod stůl. Ušklíbnu se na ni a mám sto chutí se rozesmát jejímu naprosto zděšenému výrazu. Fakt by mě zajímalo, jak se na to tváří profesor, nah. Asi jí to dojde.
Je vykolenější než já,“ popíše mi „A myslím, že se brzo začne třít, soudě dle sunoucí se ruky.“
Great. You should go to psychology...“
But we're studying phylosophic“ odvětím, přiblížím se blíž a dýchnu na ni. Zatají dech a já ji poprvé ochutnám.
Zavzdychá kurevsky na hlas. „Profesor se schovává za desky materiálu, do kterých musí stále čumět. I s rukou,“ zahlásí a stihne do toho zasténat. Dvakrát.
Ve třídě je víceméně ticho a všichni sledují nás dvě, respektive ji. Jen slečna sedící hned vedle nás musí mít perfektní výhled. Na nás, profesora i ty dva úchyly pod námi. Oh. Chci být ta slečna a mít modrooranžové vlasy.
Lížu ji a saju, dávám si zatraceně moc záležet, abych jí způsobila co největší slast, a ona se kroutí, vzdychá, zatíná prsty do okraje lavičky. Dívám se do řad nad námi a fakt hodně lituju, že si ty xichty nemůžu vyfotit.
"...Dneska... uh, dneska asi skončíme o deset minut dřív, protože.." mumlá si profesor víceméně pro sebe a já ho úplně vidím, přímo běží z učebny. Nejspíš na hajzl si ho vyhonit. Nebo možná za přednášejícím z literatury, aby mu vykouřil. Jo. Totálně ta druhá možnost.
Lížu ji pečlivě, celou, hladím, kam dosáhnu, po stehnech, po jejich vnitřních stranách, po kolenou a na bříšku, které stahuje, prsty ji studí a pálí najednou, vím to. Snažím se proniknout co nejdál do ní, ale ani to není potřeba, hraju si s jejím klitorisem a ona s mými vlasy a když už to nevydržím, sjedu jednou rukou do vlastního klína a začnu se třít, nejprv přes kraťoučkou sukýnku, pak sáhnu pod ni a nakonec pod kalhotky. Nevydržíme to ani jedna příliš dlouho, to je mi jasné tím víc, čím víc mě tahá za vlasy.
Look at me, look me in the eyes, you little pervert bitchy bastard,“ vyzvu ji nebezpečně a ona poslechne. Při jejím orgasmu se jí ztratím v očích a ona se ztratí v mých vzápětí při mém, který přijde jen o chvíli později.
Fuck yeah.
Vylezu na sedačku a s pohledem spojeným s profesorovým jej vydýchávám, zatímco z prstů ochutnávám sama sebe promíchanou s ní.
Přednáška je u konce.“ Becouse you're done, haha.
Zvedneme se, popadneme svoje věci a nekompletní poznámky, co nám pak někdo pošle – nah, právě mě napadl super způsob, jak ošukat profesora – a vydáme se ven ze dveří, kde stojí on, zadává seminárky, má poznámky k našim poznámkám a vůbec se snaží působit nad věcí.
Projdu kolem něj.„If you want to fuck us, maybe you could join us on some of ours parties,“ brouknu a poté, co ho tvrdě promnu v dlani a počkám si, až se vytřeštěnýma očima a lapajíc po dechu udělá do kalhot, odejdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat