Info:

Nikdy se nic nezmění.

tohle je odpaďák
reklamace nepřijímám

Pokud máte přání/nápad na povídku, NÁVRHY jsou tu stále pro vás
(počítejte ale s tím, že píšu strašně p o m a l o u č k u ...)

pátek 6. prosince 2013

Svědectví 3/3

Ano, poslední část této části. Ale nebojte, další povídky z cyklu se zase objeví, někdy... upřímně, už máme začátek další. Když budete hodní, možná na Vánoce...? ^^

Název: Svědectví
Cyklus: Touhy
Autorky: Hifi & Jolly the Sad
Žánr: femslash porn, psychologický
Warning: 18+
Cover: Jolly



Zatímco dveře zase zavírám, svalí se ti dva na postel, bejby nahoře, Michael ji objímá, tak nějak nežně, jako by se bál, aby ji nerozmáčkl, jako by si nebyl jistý, jestli jí neublíží, sotva se na ni podívá. Hah, není z cukru, zlato. Ačkoliv jsem si to zezačátku taky myslela.

Kleknu si k nim, zatáhnu ji za vlásky, aby bylo profesorovi jasné, že se fakt nerozplyne ve vzduchu, dravě ji políbím, občas kousnu do rtu, znovu se předvádím.

Poslepu šmátrám rukou vzadu a sundávám si ty příšerný boty z nohou, hážu je na zem a pak se začnu plně soustředit na dvojici pode mnou. Klečím nad Michaelovými stehny, hned za zadečkem Jane, která se nad ním sklání na všech čtyřech. Přejedu jí dlaněmi přes nahá stehna, trochu ji poškrábu nehty, slastně zaskučí. Vážně není z cukru, profesore, no tak, přestaň tak blbě čumět a zapoj se taky trochu! Jako by mě slyšel, jednou dlaní jí pohladí po tváři, zapluje až do blonďatých splývavých vln a políbí ji. Měkce, jemně, něžně, krátce. Asi se z nich rozpustím.

Pohladím profesora po stehnech a plynule zajedu pod tričko, obepíná sice jeho postavu moc pěkně, ale já chci víc. Hladím ho po bříšku, po lehce se rýsujících svalech, na to, že je o nějakých patnáct let starší, vypadá zatraceně dobře. Ujistím se, že je všechno v pořádku, oba se zdají být spokojení s pomalým, pohodlným líbání, ruce většinou ve vlasech toho druhého. Sehnu se a přejedu po jemné, lehce opálené kůžu jazykem, zachvěje se a já se taky roztřesu. Vzrušením. Málokdy se stane, abych vyloženě chtěla nějakého konkrétního chlapa, když už potřebuju vyšukat mozek z hlavy, bývá mi celkem jedno, kdo to udělá. (Většinou Patrick, ehm.) (Na jeho penis je spolehnutí.) (Oh můj bože, tyhle myšlenky mě zabijou.)

Vyhrnu tričko ještě trochu výš, znovu hladím, semtam poškrábu, olíznu, jemně skousnu. Ještě stále se spíš ujišťujeme, že je to v pořádku. Když mu ten protivný kus oblečení přetáhnu přes hlavu, zabručí trochu nesouhlasně, protože se musí odpojit od Jane, ale vzápětí zalapá po dechu, to když polapím v prstech jednu z jeho bradavek. Okay. Tohle zní dobře. Několikrát ho donutím ten zvuk vydat znovu.

Na Jane má jeho měkký, hluboký, teď elektrizujícím vzušením trochu zhrublý, sténající hlas asi stejný účinek jako na mě, protože frustovaně zanaříká. Och ano! Líbám Michaela přes hrudník na bříško a odtud na podbřišek, pak mě zastaví jeho dlaň ve vlasech, za které si mě vytáhne k sobě a vášnivě mě políbí. Tohle se mi moc moc moc líbí!

Přesunu se k honey a další polibek věnuju naopak jí, má zčervenalé tváře a vypadá dokonale, miluju ji. Sáhnu dozadu, na její záda, a rozepnu zip šatů, asi se cítí trochu divně (nebo jen příliš vzrušeně), protože mi okamžitě sundá top a pomůže mi vysvléct se z jeansů. Položím ji na záda, skloním se k jejím ňadrům, hraju si s nimi, kmitám přes ně jazykem a mnu je v dlani, periferně zaznemenám, jak ji Michael hladí přes kalhotky a lačně mě pozoruje. Říkala jsem už, že se ráda předvádím?

Honey se pod doteky nás obou kroutí, naříká, lapá po dechu, prohýbá se v zádech a sténá a já si ji právě takhle chci pamatovat navždy. Zarudlou, se rty vlhkými od líbání, dlaněmi v pěst svírající prostěradlo, vlásky přes čelo. Všimnu se, že má kolena křečovitě stažená k sobě, hmátnu dolů, pohladím profesora po hřbetu dlaně a odvedu ho z jejího klínu na podbřišek. Podívá se mi do očí, pak Jane do tváře a asi pochopí, začne ji jen lehounce hladit nad okrajem kalhotek. A já jí líbám na krku, vytvářím jí tam svoje značky, aby ani ona nezapomněla na tuhle noc. A taky chci okusit Michaelovy doteky!

Ale je fakt, že tohle počká. Všechno počká, když jde o ni. Vždycky, bez výjimky, kdykoliv bych si měla vybrat, volím ji, a to platí i v případě profesora. Jenže já prostě chci chci chci, něco, někoho, kohokoliv v nich v sobě, teď hned, sakra! Frustrovaně vydechnu a Michael naopak začne v klíně hladit mě. Hah, dobrý nápad.

Klečím na všech čtyřech nad tou ztěžka oddechující nádherou, která mě chytá za tmavé vlasy, jež kontrastují s její mléčnou pokožkou. Jako jing a jang. Na profesora tak trochu špulím zadek, čehož využívá, stejně jako mého rozkročení, jen tak přes látku mě hladí a dráždí, zatímco já pečuju o honey. Opatrně jí stahuju kalhotky, kousek za kouskem, dávám si na čas, nikam nespěchám, narozdíl od profesora. Ten mi poslední kousek oblečení doslova serve, drze – což miluju, hah – sáhne do nejbližšího nočního stolku a správně v něm najde malinový lubrikant a krabičku kondomů. Co... tak?! No, proč ne, že, nechám jeden profesorův prst zajet mi do zadečku, soustředím se na to, abych se uvolnila, bezva, tohle tu už dlouho nebylo! Mezitím bejby zbavím kalhotek docela, zatahá mě za vlasy směrem nahoru, copak? Odpojím se od šťavnaté pokožky jejího hrudníku a skloním se nad ní, vzápětí mám pochopit, přitáhne si mě k polibku, línému a mokrému, o to více příjemnému. Pohladím ji, vím, že už na to čeká, a tak shodně s tím, jak přidá Michael druhý prst do mě, vsunu do ní ten první.

Roztřese se pode mnou a já to miluju miluju miluju. Michael mě druhou rukou hladí po bříšku, cítím jeho dech na zátylku, projíždí mnou jedna vlna vzrušení za druhou. Líbám Jane a líně, plynule do ní zasouvám prsty, teď už dva, a prohýbám se v zádech, protože oh můj bože, profesore, kde jste se tohle naučil?!

...Možná je to praxe z toho šukání přednášejícího z literatury.

Moje myšlenky jsou přerušeny třetím prstem.

Hbité ruce se mi probírají ve vlasech a pak mě hladí, všude, kam dosáhnou, sjedou na moje prsa, hladí je a mnou, vzdychám jí do úst a kroutím se pod profesorovými dotyky, které kupodivu vůbec nejsou nepříjemné. Většinou kluci vůbec nevědí, co dělat, co je příjemné, musím jim vysvětlovat jak malému děcku, co chci, a proto s nima taky nešukám, že. Ale můj ty bože zkurvený...

Honey se vymaní z mého naručí a vyhrabe se do sedu, zdá se, že i přes to všechno stíhala vnímat, co se děje mezi mnou a profesorem, protože se prostě sehne a bez průtahů vezme Michaela z poloviny do úst.

Nevím, jestli po dechu zalapám hlasitěji já, nebo on.

Neví, co s rukama a tak vůbec, je dost mimo, inu, čekat od Jane iniciativu není moc prozřetelné, ale já vím, že mi věří a že to stačí. Vezmu jeho dlaně a položím je do jejích vlasů, nechám ho prohrabovat se blonďatými pramínky, jemně určovat tempo, a mezitím ho políbím. Chvilku provokuju, biju se o nadvládu, ale pak ho nechám být tím dominantním, tím, kdo určuje tempo, hloubku, náladu i důvěrnost. Já zase věřím jemu, protože vím, že on věří mě.

Všichni jsme vzrušení, všichni jsme frustrovaní, všichni chceme konec a přitom, aby to nikdy neskončilo, ba aby to se to nikdy nestalo, nikdy nezačalo, aby to teprve mohlo přijít. Čím víc to chceme, tím méně to chceme, a tím více to potřebujeme. Tohle se vydržet nedá. Honey nechá Michaela vyklouznout ze svých úst a zase se položí, znovu se nad ni postavím na všechny čtyři a profesor do mě, dokonale připravené, jedním plynulým pohybem pronikne. Blaženě vzdychnu a svoje projevy udusím v jejích rtech, moje dlaň vyhledá její klín a já ji začnu dráždit, proniknu do ní a přijmu Michaelovo tempo, přirážím do ní stejně, jako on přiráží do mě, a je to božské božské božské, nehledě na to, že bůh neexistuje, nehledě na cokoliv.

Všichni hladíme všechny, jak jen dokážeme, ona občas taktéž zajede do mého klína, jako bych byla vzrušená málo, ale vím, o co jí jde. Ten pocit, že je se mnou a já jsem s ní, že je uvnitř mě a já jsem v ní, že i kdyby odešla, nikdy odejít nemůže, že i kdybych se vypařila, nikdy nemůžu odtéct, že nikdy nemůžu shořet a ona nikdy vyhasnout. A Michael, Michael je náš svědek, jenž napíše proroctví, které nebude nic znamenat, protože všechno dávno víme. Zachráníme si svého proroka, abychom se mohly usmívat, a potom, potom, potom, moje myšlenky přicházejí ve stejném rytmu jako přírazy do mého těla a přírazy do jejího těla, do našich těl, a já vím, že už brzo, brzo -

Brzo se v ní ztratím docela.

Splynu se vším a obsáhnu všechno a křičím. Nevím co, neznám slova, ale jsou to moje nejniternější pocity a tajemství, jež není tajemstvím – budoucnost je naše. Jen slova, ta nevím, jaká používám, ani v jakém jazyce mluvím. Ale to nevadí. Porozuměli mi dávno před výkřikem.

Vyvrcholili společně se mnou.

A teď, teď mi leží po bocích, propletené ruce položené na mém podbřišku.

V lůně toho všeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat