Info:

Nikdy se nic nezmění.

tohle je odpaďák
reklamace nepřijímám

Pokud máte přání/nápad na povídku, NÁVRHY jsou tu stále pro vás
(počítejte ale s tím, že píšu strašně p o m a l o u č k u ...)

úterý 18. března 2014

Slast

Další povídka z cyklu Touhy! To jste nečekali! (Psaly jsme ji dlouho a všichni okolo o tom už vědí, so... mělo to znít aspoň trošku vtipně, ale nezní. Nevadí.) Ale vyplatilo se to, piplat se s tím takovou dobu. Je to... inu, je to první porno, se kterým jsem opravdu spokojená. Kdo mě zná, ví.
18+, foursome, slash, het i femslash (femslash trochu figuruje)
Miluju vás!


Nebýt honey tak dobrá duše, mám teď o problém míň. Nebo spíš o dva.

Jake sedí na lince s prstem zabořeným v Nutelle. Každou chvilku prst vytáhne a strčí si ho do pusy, pořádně všechno slíže a šup s ním zpátky do nádobky s čokoládovým krémem.
„Hovado, kdo to má po tobě žrat, když tam mícháš ty svoje slinty, co?!“ křičí Patrick a háže po něm krabicí cereálií. Mojich cereálií. Ach bože.
„Si kup svoji, ty socko, tuhle jsem si sám zaplatil, sám si ji sním a sám si do ní naslintám!“ doporučí mu Jakub a vyplázne na něj jazyk pokrytý vrstvou hnědé sladké pochoutky.
„Ew,“ vypískne honey, praští ho do hlavy násadou od koštěte a hned na to jedna přiletí i Patrickovi. „Ten binec si tu uklidíte sami, aby bylo jasno!“ upozorní je ještě a pak se velice chytře odklidí někam nahoru.
Takže tu na ty dva idioty zůstanu sama. Hlasitě si povzdechnu, ale oni mě stejně neslyší, protože se hádají zas nad nějakou další pičičinkou.
„Couple after 20 years of marriage,“ zašeptám si pro sebe a přesednu si do pohodlnější polohy – tureckého sedu. Sedím na stole, protože všude okolo to je jak na válečný frontě, fakt. I když i tady si musím dávat pozor, abych se nenamočila, respektive si nepoložila ruku do té louže mlíka – hm, možná bych mohla vzít tady tuhle papírovou utěrku a utřít to? Jó, Chriss, to je ale super nápad... nah. Po ránu jsi fakt hvězda, to ti povím... Zvednu roli papírovek a podávám si ji do druhé ruky, abych jednu utrhla, a přitom... se mi podaří shodit Patrickovu misku müsli.
„Ups?“ udělám omluvně. Ale Patrick se netváří zrovna v pohodě. No jo, nasypat si v tuhle denní dobu do misky ty malé pidižvyky, to je celkem umění, hm. Možná bych ho za to mohla dodatečně pochválit...?
„Chriss...“ osloví mě výhružně a podívá se na mě, jako bych mu to minimálně sežrala. Hej, jako, calm down, baby, co je? Nakrčím obočí.
„To bylo malinové...“ uslyším za sebou kníknout Jakea. No doprdele. A Patrick už se zvedl ze židle. Doprdele na druhou!
„Patty?“ zkusím to hláskem malého miminka, které za to opravdu, ale opravdu nemůže. Třeba to zabere.
„Chriss...“ tentokrát to přímo zavrčí.
Nezabralo.
Seskočím ze stolu a ženu se ke schodům do prvního patra. „Patty, no no no no, Patrick, no, I'll buy you one new box of that cereals and paint your bedroom all in raspberry colour and I'll go pick up fresh raspberries and make juice for you and what about raspberry vodka and-“ V chodbě mě chytne kolem pasu a zdvihne do vzduchu. Vykníknu.
„Já teď budu za trest pít tvoji krev, abys věděla...“ a zakousne se mi do krku, kde mi během několika vteřin vytvoří parádní cucflek.
"Ty krvežíznivá bestie!" vykřiknu, dokonce česky, vyděsil mě tak, že se mi angličtina vykouřila z hlavy. Rukama mě pořád svírá kolem pasu a jen se rty mazlí s mou pokožkou, sem tam mi lípne pusu na rameno či na skráň, a já vím, že se usmívá. "I'm... sorry for the müsli..." vydechnu a zavřu oči, tohle je příjemné. Položím mu ruce na boky a natisknu se k němu zády, na což si vysloužím jeho slastné zamumlání a jemný tlak začínající ranní erekce.
Lidi, jste v pořá- heeej, to je moje hračka, běž si najít svoji!“ ozve se za námi Kuba.
Otočím se Patrickovi v náručí tak akorát na to, abych zachytila jeho 'raděj si běž vyhulit' pohled. Stojí za to. „No já teda nevím, kdo je tady bottom,“ odtuší chladně.
A Jake se tváří, že teď neví, jestli to byl vtip a má jít (i s Nutellou) k nám, nebo je jeho Patty fakt naštvaný a měl by vypadnout. Haha, bejb, je to tvůj kluk, měl bys mě praštit popolnikom po hlavě a odtáhnout ho do obýváku!
Vymaním se z Patrickovy náruče a pověsím se na něj. „Babeee, he's horny again, do something with it, I'm not good with that your... stuff...“ schovám se mu za záda a přimhouřenýma očima si měřím Patricka. (Který by mě asi zabil, nestát mezi námi to kotě. Ha, já věděla, proč si stoupnout za něj, než otevřu pusu!)
Jake se na mě otočí přes ramenou se skeptickým pohledem. „Are you fucking serious. I don't know who was called blowjob queen for like three months last year.“
"Well, I don't know who's the one with the ability of deepthroat here," protočím očima a pak na Patricka spiklenecky mrknu. Polkne. "Now go do something with that tent in his pant, would you." "A proč s tím něco nejdeš udělat sama, hm? Co sis uvařila, to si sněz." A odkráčí. (I se svou Nutellou.) No to mě poser.
Haha, no tak to chci vidět,“ ozve se na konci chodby honey, v ruce drží mobil. No jako počkat, oni to myslí vážně? Tu jsou dva gay páry a oni tady podporují het? Ha?!
Ale co, pokrčím rameny. A tak, aby měla honey (a její kamera) co nejlepší výhled, dojdu k Patrickovi, kleknu, rozepnu mu pásek i poklopec, stáhnu do půli stehen (což jde kurevsky těžko, kdo vymyslel skinny jeans?!), chytnu jeho penis do ruky, párkrát po něm přejedu nahoru a dolů a potom jej pohltím do úst.
Honey zalapá po dechu, Patrick zasténá, Jake vzdychne a Nutella se rozletí po zemi. Nah. To kotě nevydrží samo dýl jak pět minut, vážně.
Uhgn... Chriss... prosím... Chriss... nech... uhn...“ Patrick sebou zazmítá, opírá se o zeď a v jednu chvíli se snaží nehýbat i zběsile přirážet proti mně najednou. Jop, tomu říkám zábava po ránu. Pořádně kolem něj semknu rty.
A pak si nějakou dobu nejsem jistá, co se sakra děje. Někdo mě vytáhne na nohy, nahodí na protější zeď a vrazí mi koleno do rozkroku, kolem je vůně jak Jakea, tak honey, jejíž jazyk mi pronikne mezi rty, a když se trochu vzpamatuju, vidím kluky, jak se extrémně rychle zbavují oblečení, zatímco si prozkoumávají ústní dutiny.
As I said. Zábava po ránu.


Do ložnice vpadneme jako klubko polonahých zamotaných končetin, u nichž si ani jeden z nás není jist, komu která vlastně patří. Teda krom penisů, u nich si majitelé můžou být velice dobře vědomi, který že je jejich...
Někdo mě souká ze spacího trička, taky cítím něčí ruce na bocích, líbá mě Jane, tu si s nikým nespletu. Nikdy. Je to tolik vjemů, tolik věcí, na které se soustředit, že nevím, kam upřít pozornost dříve. Po chvilce se tohle běsnění uklidní a já vidím, že tričko mi sundal Patrick, Jake zrovna svléká honey. Ležím na zádech na posteli a Patrick mi klečí nad boky, sehne se, sevře mou bradu dvěma prsty a hluboce mě políbí. O pár vteřin později je ze mě svalen Jakem, který mě ne příliš jemně zalehne a začne mě líbat sám. To se tu o mně budete prát, hoši?
Chvíli se nechám rozmazlovat od toho štěněte nad sebou, hladím a škrabkám ho přesně na hranici bříška a třísel, protože vím, že to na něj platí, a on mi kňučí do rtů. Snaží se ke mně natisknout blíž, ale já ho nenechám, takže se ode mě s vrčením odpojí a nalepí se na Patricka. Hah, no jo, je vážně jako štěnátko. Honey se ke mně blíží po všech čtyřech s přimhouřenýma očima a celkově strašně sexy výrazem, zatajím dech a čekám, co hodlá udělat, cítím, že dneska má chuť být ta dominantní ona, aspoň trošku. Sama si určí tempo polibku, a když chci zapojit jazyk, pobaveně zakroutí hlavou a nazve mne nedočkavou. Sjede rty na můj krk a burcuje mou tepnu, krev v ní se bouří a já nestačím s dechem, miluju, když tohle dělá! Olizuje mě a ožďibuje, hraje si s mou kůží, vždycky ji jemně vsaje do úst, a když je to přesně na hranici bolesti, rychle pustí a omluvně přejede jazykem, pečuje o poškozené místo a udržuje tak příjemný pocit přecitlivělosti o něco déle. Do toho mě hladí po stehnech a bříšku, občas, dělajíc, že je to úplně omylem, přejede po mých kalhotkách. Položím jí ruce na boky a snažím se do ní nezarýt prsty, jak se mi to, co dělá, líbí. Klečí nade mnou na všech čtyřech, jedno stehno tiskne k mému rozkroku, rukama svírá moje zápěstí vedle mé hlavy. Prohýbám se v zádech a sténám, strašně moc chci pod náporem vzrušení zavřít oči, ale zároveň se nemůžu přestat koukat do těch jejích. Hnědých, jako med, teplých a milujících, s rozšířenými zorničkami, protože je tu šero. Jsou nádherné, stejně jako ona sama. Řeknu jí to. Několikrát. A pak zasténám její jméno. Kňučím a prosím ji, argumentuji, že tohle takhle po ránu vůbec není fér, a házím zoufalé pohledy po klucích. Ti mě ale plně ignorují a raději se věnují sami sobě – mimochodem, je to pohled, který rozhodně stojí za to, mmm... Patrick žužlá Jakeovo ucho, drží ho na svém klíně a hladí jej po V-line. Jake roztahuje nohy, jak to jen jde, úplně jako nějaká kurvička, Patty se ho však nedotkne, na to si moc rád hraje, hlavně s ním, haha.
Tady jsem,“ zavrčí honey, chytí mě za bradu a otočí si můj obličej k sobě.
Rozesměju se. „No jo, mám pohled pro bohy hned na dvě strany...“ usměju se na ni a obejmu ji kolem pasu, přitáhnu si ji tak trochu blíž, tentokrát dovolí, aby se náš polibek stal hlubším, je to však opět ona, kdo převezme iniciativu a prozkoumá mé tisíckrát prozkoumané rty jazykem. Leží na mně a její váha je mi příjemná, známá. Naše těla jako by do sebe zapadala, jako bychom byly stvořeny k tomu se spolu objímat. Navždy. Dívá se mi do očí a usmívá se. Skousnu si ret a ona se zamračí.
Nech ten ret, nebo tě kousnu sama...“ zavrčí s očima přilepenýma k mým rtům, jakoby nebyla s to je odtrhnout.
Oh, yes please...“ vydechnu tichounce a hodím po ní tím nejprovokativnějším výrazem, který jsem v tu chvíli schopna vytvořit. Dravě se vrhne na má ústa, vsaje spodní ret, skousne jej, poprvé lehce, podruhé už to bolí, zasyknu. Pohne stehnem proti mému klínu a já překvapeně zasténám. Miluju, když je taková, jenže jí to většinou nevydrží dýl než do konce předehry, a já doufám, že tentokrát to bude jinak, protože moc moc chci, aby to tentokrát iniciovala ona celé, aby si řekla, co chce, aby si se mnou dělala, co si jen vymyslí...
Zasténám znovu, když vezme jedno mé ňadro do dlaně a pevně jej stiskne, a propnu se proti ní, když mi olízne bradavku a začne si s ní hrát. Koušu si rty a je mi jedno, co mi řekne, vlastně si přeju, aby mě potrestala, chci, aby mě trápila, chci, abych ji já sama prosila, chci, aby byla ona jediné vykoupení od toho nesnesitelného stavu, když ji tak moc chci chci chci, ale ještě ji nemám...
A ona se ode mě odtrhne. Její ruce zmizí, stejně tak ústa, která jen o chviličku později obemknout Jakeův penis. Doprdele kurva piče. Hrábnu na noční stolek a udělám fotku – Jake stále sedí na klíně Patrickovi, ten si jednou rukou hraje s jeho koulema, druhou s bradavkou a žužlá mu krk, který už je celý červený, a do toho před nimi klečí Jane a božebožebože, já vůbec nevím, co mám dělat. Asi zůstanu tady a usténám se k smrti. Jo. To zní dobře. Kurvapičedoprdele.
Jane se zvedne, zapluje jazykem Jakeovi do úst, ale jen na chvíli, zato vášnivě a mokře, a když se odpojí, donutí jej podívat se jí do očí, načež s přivřenýma očima prohlásí: „Chci tě v sobě.“
A já mám dost.
Patrick po mně vrhne dost zmateným pohledem a jeho výraz je tak strašně k nezaplacení, že si ho blejsknu. V pozadí fotky Jake zasunuje do Jane. Oh můj drahý... Myšlenku nedokončím, něco – teda někdo, konkrétně Patrick - mě zvedne a posadí si mě na klín, cítím jeho vzrušený penis a podbřiškem mi proběhne vlna vzrušení. Drží mě za zadek a tlačí si mě na rozkrok, já ho hladím po ramenou a líbám jej, houpu se v bocích a oba trochu vzdycháme. Cítím se oproti jeho tělu drobná, jeho teplý, velký dlaně mi přejíždí od ramen přes celá až na zadek, se kterým se nikdy nezapomene pomazlit, pěkně jej stiskne a pohladí, a já ho koušu do rtu, protože on ví, co na mě platí, protože on ví. Jak moc se mi to líbí, jak moc jsem teď vzrušená, jak moc jsem teď vlhká...
Pojď sem,“ uslyším hlas honey a ani mě nenapadne ji neposlechnout.
Dolezu k ní po čtyřech a ona si lehne, donutí Jakea si mezi její nohy kleknout a mě si přitáhne nad sebe. Začne mi oždibovat stehna a já se moc a moc snažím nesténat, ale stejně vzdychám jak kurva, zvlášť, když mě začne hladit po tříslech a lehce dráždit, přejede po mně konečky prstů, ale jen jemně, a pokud už trochu přitlačí, nikdy ne dost na to, aby zajela dovnitř. Trápí mě, hrozně moc a nekonečně dlouho, ale když mi přes rty splyne absolutně zoufalé „Prosím...“, prudce do mě vnikne třemi prsty naráz. V tu chvíli myslím, že si vykřičím plíce.
Zapřu se rukama vedle jejích boků, Jake se otře o můj spánek a – nejspíš omylem – mi zasténá do ucha, až teď si všimnu, že zatímco on přiráží do Jane, Patrick přiráží do něj. Sakra. Sakra sakra sakra. Nutně potřebujeme kameru. Tohle chci prožívat pořád znovu a znovu.
Honey předvádí v mém klíně hotové umění a já jí chci oplatit, ale nevím moc jak, nejprve si chci jednou rukou hrát s jejíma prsama, ale moc dlouho mi to nevydrží, potřebuju se zapírat oběma, to, co mi provádí, se nedá jinak ustát. Znovu a znovu do mě vniká jazykem a opět se vysunuje, tam a zpátky, dovnitř a ven, pořád dokola, až myslím, že se z toho zblázním. Prsty dráždí můj klitoris tak obratně, až se celá třesu, a mám pocit, že se brzo rozeskočím. Sundám tedy ruku z jejího hrudníku, skloním se a začnu se věnovat jejímu klínu tam, kde mi nepřekáží Jakeův penis, který taktéž občas olíznu.
Bože.
Patrick v kleče mrdá taktéž klečícího Jakea, který mrdá Jane. Mě nemrdá nikdo, ale na tu vlhkou parádu v mém klíně nikdy nezapomenu. Ani na výhled, dojde mi, když zvednu oči. Patrick svírá v dlani prameny Kubových vlasů, tahá jej za ně, zaklání mu tím hlavu a kouše ho do krku. A Jake sténá a kňučí a skučí a asdfghjkl. A já jen funím a hekám a vůbec vydávám zvuky jako velryba na suchu. Hm, něco se asi polámalo.
Moje sebeovládání, nah.
Místností se nesou steny a vzdechy a já téměř nejsem schopná rozeznat, komu patří. Tedy samozřejmě, nám všem, ale splývají natolik, že ani nejdou odlišit jednotlivě. Všechno příliš splývá, všechno je jedno, my jsme jednotní, uvědomuju si, že jsem v jednu chvíli v jednom rytmu s honey, Jakem i Patrickem, že přesně víme, jak se cítí ten druhý, kdokoli z nás čtyř, že vůbec nezáleží na tom, kdo je kde, protože jsme všichni tady a všichni jenom společně cítíme tu neuvěřitelnou slast, protože jednotlivě bychom se pod ní už dávno zhroutili.
Cítím pod jazykem, jak Jake zpomalí v přírazech do honey, a ona se jeho tempu přizpůsobí v mém klíně, stejně jako já v jejich spojení, a o chvilku později zjistím proč, jelikož se Patty vyčerpaně zhroutí na postel, obličej vedle boků honey, jen kousek ode mě, a než se stihnu vzpamatovat z toho vědomí, že se právě udělal, zasáhne orgasmus i Jakea. V poslední snad až křeči, do které se dostane, přirazí tak prudce, až já i honey zalapáme po dechu, a ona do mě zaryje prsty. V tu chvíli nevím, co se děje, všechno se změní a na ničem nezáleží, protože doprdele kurva, Jakeův penis přede mnou a jazyk a prsty honey ve mně a Patrickovy panebože oči, které drží ty moje, a dokonalé souznění, to je víc, než mohu snést. Chvíli nevnímám vůbec nic a zároveň naprosto všechno v tak dokonalé harmonii, až to nedává žádný smysl, a možná právě proto rozumím.
Tohle jsme my čtyři.
Tady, teď a napořád.
Padnu do peřin, jen podvědomě dávajíc pozor, abych nikoho nezalehla, a přitáhnu si stále třesoucí se honey do náručí. Hladím ji po vláscích a po stehnech, tiskne se mi zády k prsům a příjemně hřeje, zhluboka nasávám její vůni, protože oh sakra, její vůně po sexu. Patrick má obličej zabořený v mých vlasech a cítím, jak se k sobě tisknou k Jakem, který se o mě jemně otírá. Všichni předeme jako koťata, spokojení a spolu.


Kašlu na to, že je ráno. Já si prostě tady v tom našem klubku pohodlí, štěstí a porozumění znovu usnu.

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Oh, asi to vůbec není dobré porno, podle tebe?

      jinak, *pants, no ^^' Já za to nemůžu tu část psala Jolly! (o, hlavně se mít vždycky na co vymluvit, Hif...)

      Vymazat
    2. Nope, I liked it. Pant-tent and the whole porn. However, I'm a little heterophobic in the last time.

      Vymazat
    3. You did? Then everything's alright. Okay, I'll try to write some slash soon... ^^

      Vymazat